ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ… ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΕΨΕΙ!

524280_591200310923499_2001024451_n (1)

Το κείμενο αυτό από το supermomrocks.me με άγγιξε και θεωρώ την καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους τους καλοθελητές που έκριναν εμένα ή εσένα… Μόνο εμείς ξέρουμε ποιες είμαστε..

Η εγκυμοσυνη και η γεννα πολλες φορες δεν ειναι αυτη που ονειρευοσουν και ειχες προγραμματισει…

Σαν μαμαδες εχουμε παντα υψηλες προσδοκιες και θελουμε παντα το καλυτερο για το παιδι μας , την τελεια εγκυμοσυνη τον τελειο τοκετο και το τελειο γαληνιο υγιες νεογεννητο..

Καμια φορα ομως ερχονται ολα οσα δεν περιμεναμε και αντι να απολαμβανουμε ηρεμες την στιγμη , το παιδι μας τον θηλασμο εχουμε να παλεψουμε με την αγωνια με το αγχος και καμια φορα για να κρατηθουμε στην ζωη εμεις η και το παιδι μας.

Δεν μπορεις να κρινεις μια γυναικα που γεννησε με καισαρικη η δινει φορμουλα αν δεν ξερεις ολη την ιστορια της.

Δεν μπορεις να ξερεις ποσο πολυ παλεψε και ποσο πολυ πονεσε που δεν τα καταφερε…

Δεν μπορεις να ξερεις αν το οτι βρισκονται και οι 2 στην ζωη να ποζαρουν για αυτην την φωτογραφια ειναι ενα θαυμα και το ποσο περηφανες ειναι για αυτην την τομη η την φορμουλα που κρατησε ισως και την μητερα και το παιδι στην ζωη.

Η μητροτητα ειναι θεμα «τυχης» ο τιτλος της μαμας ομως δεν σου χαριζεται ειναι κατι που το χτιζεις καθημερινα δινοντας αγαπη ζωντας και αναπνεοντας για το πλασμα που εχεις φερει στον κοσμο..

Δεν εχει να κανει με το αν γεννησες με καισαρικη η αν δεν καταφερες να θηλασεις …

Το αν εχεις παλεψει για το καλυτερο για το παιδι σου , το αν εχεις δωσει και την τελευταια σταλα υπομονης και δυναμης ειναι κατι που το ξερεις καλα μονο εσυ..

Κανενας αλλος δεν μπορει  να σου υποδειξει αν αγαπας αν προσπαθησες αν τα εδωσες ολα 100% για το παιδι σου.

Γιατι μονο εσυ γνωριζεις ποια εισαι.

Σοφια

Πηγή: http://supermomrocks.me/

Σχόλιο