Σπιτική λεμονάδα χωρίς ζάχαρη!

Μια υγιεινή εκδοχή με μέλι!

Υλικά (για περίπου 2l)

1 ¼ l καυτό νερό

1 κούπα Μέλι Μίστρος

Χυμός από 10 λεμόνια

Πάγος

Ροδέλες λεμονιού (για γαρνίρισμα)

Εκτέλεση

Ρίξτε σε μία μεγάλη κανάτα το ζεστό νερό και το μέλι και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί. Προσθέστε τον χυμό των λεμονιών και τοποθετήστε την στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει (περίπου μία ώρα). Προσθέστε στην κανάτα πάγο και σερβίρετε. Προσθέστε μεσα στην κανάτα τις ροδέλες λεμονιού για γαρνίρισμα.

Advertisements

Σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s